Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

Junior boswachtercursus C

Junior boswachtercursus C

Waar

Dal van de Ruiten Aa

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 7,00
  • Ledenprijs€ 4,00
Kinderen
  • Normaal€ 7,00
  • Ledenprijs€ 4,00
  • € 4,00

Uitverkocht

Activiteit

Junior boswachtercursus C

Samen op pad

Altijd al willen weten wat een boswachter allemaal doet? Ga tijdens deze cursus mee op pad met de boswachter en ontdek de geheimen van de natuur. Deze boswachtercursus bestaat uit drie onderdelen, A, B, en C. Deze keer wordt al weer het laatste onderdeel, onderdeel C, georganiseerd.

Herfst

Tijdens deze boswachtercursus ga je samen met de boswachter de herfst ontdekken in het Dal van de Ruiten Aa. Wat gebeurd er allemaal in het bos tijdens de herfst? Bewapend met zoekkaarten, loeppotjes en natuurlijk de kennis van de boswachter ga je samen aan de slag. Lukt het je aan het einde om samen een vuurtje te maken?

Gasterij Natuurlijk Smeerling

Na afloop staat er voor de jonge boswachters in spé een glas ranja met wat lekkers klaar in Gasterij Natuurlijk Smeerling!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo