Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Beleef een bizarre muzikale voorstelling op De Onlanderij

24 april 2016 | Renée Nitters

Het locatietheatergezelschap de PeerGroup, het jeugdtheatergezelschap het Houten Huis en de Gouden Haas bundelen hun krachten en presenteren op 16 mei de muzikale voorstelling 'Kiemkracht' op De Onlanderij bij Groningen. Een bizarre muziekvoorstelling op een unieke plek! Kom je ook?

Beleef een bizarre muzikale voorstelling op De Onlanderij

Een poëtisch rampscenario

De voorstelling 'Kiemkracht' lijkt bizar, maar het rampscenario ligt dichter in het verschiet dan menigeen denkt. Het begint met een bunker waarin twee miljoen plantenzaden liggen opgeslagen niet ver van de Noordpool. Bevroren in de tijd. Het is er koud, wit en tot in de verre omtrek groeit er helemaal niets. Een ijsbeer houdt de wacht, hij drinkt koffie terwijl hij luistert naar het eenzame lied van de wind. Zo zal het altijd blijven... of toch niet? De realiteit is dat de ijskap in hoog tempo smelt. Wil je weten hoe dit verhaal afloopt? Kom dan naar de voorstelling op 16 mei op ontmoetingspunt De Onlanderij.

Reserveren tickets

Kaarten voor de try-out van Kiemkracht op 16 mei op De Onlanderij zijn online te bestellen via de Peergroup. Leden van Natuurmonumenten: € 7,50. Niet leden betalen € 9,00. Je actiecode: '2008'.

placeholder

placeholder

Overige voorstellingen

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juli, voorstelling Kiemkracht afsluiting van de tour. Kaartje €13 (niet leden) €11,50 (leden) Kinderen €11 (niet leden) €9,50 OERRR leden o.v.v. actiecode "2008". Kijk voor alle details in de activiteitenkalender.

Verbindend thema

De PeerGroup, Het Houten Huis en de Gouden Haas productieshebben een aantal verbindende factoren. Een daarvan is hun maatschappelijke betrokkenheid. De PeerGrouP heeft veel ervaring op het gebied van locatievoorstellingen op onalledaagse plekken, zoals De Onlanderij. Daarnaast sluiten de fysieke speelstijl en de muziek in de voorstellingen van Gienke Deuten van de Gouden Haas producties, naadloos aan bij Het Houten Huis. Dit is zichtbaar in de beeldtaal die zij samen met Elien van den Hoek heeft ontwikkeld in voorstellingen als Vuurtoren Wachten Beet!

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo