Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Doe mee met de Groene 4 Mijl Groningen

23 november 2016 | Renée Nitters

Ben jij al in training voor de volgende groene 4 mijl van Groningen? Op zondag 22 januari 2017 is het zover, dan vindt de tweede editie plaats. De organisatie heeft een pittig parcours uitgezet waar de echte bikkels zich weer in vast kunnen bijten. Met je deelname steun je Natuurmonumenten. Doe je mee? De belangstelling is nu al groot, meld je dus snel aan!

Doe mee met de Groene 4 Mijl Groningen

Schrijf je nu in

Hardlopen of wandelen

De Groene 4 Mijl van Groningen is zowel voor bedrijventeams als individuele hardlopers en wandelaars een leuk sportief evenement. De start is bij het ontmoetingspunt De Onlanderij van Natuurmonumenten aan de Madijk 1 in Eelderwolde. Tijdens de Groene 4 mijl loop je zowel on- als offroad door natuurgebied De Onlanden. Heb je de run of wandeling er op zitten? Dan is er voor iedere deelnemer een lekkere warme traktatie op De Onlanderij.

Ouder- en kindloop

'Quality-time' samen met je zoon of dochter? Er is een speciale ouder-kindloop voor ouders met kinderen tussen 7 en 12 jaar. Sportieve grootouders zijn natuurlijk ook van harte welkom met hun kleinkinderen. Ben je niet zo'n hardloper of wandelaar? Rondom De Onlanderij worden op zondag 22 januari diverse winteractiviteiten voor kinderen georganiseerd. Boswachter Bart Zwiers: 'we hopen natuurlijk op een beetje winterse omstandigheden, sneeuw zou helemaal perfect zijn. Het is uiteindelijk wel een tocht voor echte bikkels', zo merkt hij lachend op.

Inschrijven

Inschrijven voor de Groene 4 Mijl kan tot en met 15 januari 2017. Kijk voor kosten, starttijdstippen en inschrijving op de site van de Groene 4 Mijl.Met je deelname steun je Natuurmonumenten. Van iedere inschrijving gaat er € 1,00 naar Natuurmonumenten om in de kosten bij te dragen voor de aanschaf van een scholingspakket voor De Onlanderij voor basisschoolkinderen.

Video of TEASER - Groene4Mijl 2017

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo