Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom naar de gratis ING-Wilde Buiten Dag op De Onlanderij bij Groningen

12 oktober 2017 | Renée Nitters

Heb jij zin om het felbegeerde boswachterspaspoort te bemachtigen? Kom dan zondag 22 oktober naar de ING Wilde Buiten Dag op De Onlanderij in Eelderwolde. Als je alle opdrachten goed uitvoert, ontvang je aan het einde van je route deze bijzondere badge! Meld je snel aan voor deze gratis activiteit!

Kom naar de gratis ING-Wilde Buiten Dag op De Onlanderij bij Groningen

Leer buiten overleven

Je struint rond op De Onlanderij en komt onderweg allerlei uitdagingen tegen. Samen met de boswachters ga je een vuurtje stoken, sporen zoeken en train je alle andere vaardigheden die je nodig hebt om in de natuur te overleven. Heb je het onder de knie? Dan krijg je per opdracht een stempel in jouw eigen boswachterspaspoort. Na afloop krijg je de felbegeerde boswachtersbadge!

placeholder

Nieuwkoopse Plassen, Nieuwkoop, Zuid-Holland, Nederland, EuropaFotograaf: Rene KosterBron: Natuurmonumenten

Wat ga je allemaal doen?

  • Als spotwachter naar wild speuren;
  • Als spoorzoeker zoeken naar dierensporen;
  • Als vuurmeester fikkie stoken zonder lucifers;
  • Als schuilkanjer hutten bouwen;
  • Als boswachter koeien voeren.

Praktische informatie

  • Meld je van te voren aan via de website van Natuurmonumenten. Je bent tussen 11.00 en 15.00 uur welkom om te starten. Ga er vanuit dat je ongeveer 2 uur nodig hebt voor het hele parcours. En, vergeet niet kleren aan te trekken die vies mogen worden, helemaal OERRR!
Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo