Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom naar de lammetjesdagen op De Onlanderij

13 maart 2017 | Renée Nitters

Het is voorjaar en dat betekent lammetjestijd! Van 14 tot en met 30 april organiseert Natuurmonumenten lammetjesdagen op De Onlanderij in Eelderwolde. Kinderen en natuurlijk ook ouders en begeleiders zijn van harte welkom op dit evenement. Kom je langs?

Kom naar de lammetjesdagen op De Onlanderij

Kom voorjaar vieren!

De grote schuur op De Onlanderij staat dit voorjaar vol met tientallen lammetjes. Boer Sytze van der Goot van Kijkboederij 't Hoogeveld brengt een deel van zijn levende have naar De Onlanderij. Je bent van woensdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur welkom om al dit jonge leven te bewonderen en te aaien. Tweede Paasdag is De Onlanderij en de stal met lammetjes ook geopend. Natuurlijk is dat niet het enige wat je deze weken op De Onlanderij kunt doen. We hebben ook een bijzondere speurtocht voor je klaar liggen.

Vogels in De Onlanden

De gratis speurtocht laat kinderen kennis maken met alle vogels die er in natuurgebied De Onlanden voorkomen. Weet jij hoe een wulp er uit ziet? Of een roerdomp of smient? Na deze speurtocht herken je ze meteen! Voor of na je bezoek aan de lammetjes kun je in de horeca De Onlanderijkoffie, thee of iets anders lekkers gaan drinken.

Kosten

Voor kinderen die lid zijn van OERRR is de entreeprijs: € 0,50. Niet leden betalen € 1,00. Word je lid van OERRR dan betaal je natuurlijk niets en is de entree gedurende beide lammetjesweken helemaal gratis. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten, maar ook ter plekke op De Onlanderij. Kom genieten van dit voorjaarsfeest! Onze vrijwilligers hebben de grote schuur een echt paastintje gegeven!

Adres

De Onlanderij is te vinden aan de Madijk 1 in Eelderwolde. Tomtom: Borchsingel Eelderwolde. Vanaf de Borchsingel ter hoogte van de basisschool staan verwijsborden naar De Onlanderij.

placeholder

Bron: Natuurmonumenten

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo