Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom naar de levende kerststal op De Onlanderij bij Groningen

21 november 2018 | Renée Nitters

Heb je zin om alvast in kerstsferen te komen? Van zaterdag 15 december tot en met woensdag 26 december staat De Onlanderij weer helemaal in het teken van de naderende kerst. Kom je langs? Let op! Op maandag 24 december gesloten. Eerste en Tweede Kerstdag geopend.

Levende kerststal Onlanderij

Schapen, koetjes, pony's

Binnenkort gaat de levende kerststal weer open op De Onlanderij in Eelderwolde. Vanaf zaterdag 15 december word je bij binnenkomst in de stal verwelkomt door blatende schapen, loeiende koeien en natuurlijk staan ook de ezels Bob en Murphey weer op hun vertrouwde plekje bij de kribbe. De Onlanderij ziet er feeëriek uit. Langs de oprijlaan staan verlichte kerstbomen en bij de brandende vuurkorven kun je lekker opwarmen met een warm kopje chocolademelk van De Onlanderij. 

Boswachtersshow

Op zondag 16 december en zondag 23 december ben je van harte welkom op de boswachter Bart show. Een echt 'Freek Vonk' show waarbij kinderen vragen gaan beantwoorden in een bijzonder theater in de grote schuur van De Onlanderij. Het kind of de kinderen die al laatste overblijven, winnen een leuke prijs! Doe je mee?De kosten per kind bedragen: € 2,- (inclusief entree levende kerststal). Op beide dagen kun je op 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur mee doen met de boswachter Bart show. Meld je snel aan, want vol = ook echt vol.

 

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo