Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom naar het Festival van OERRR Groningen

21 juni 2015 | Renée Nitters

Ben jij al OERRR? Op zondag 23 augustus is er een Festival van OERRR in De Onlanden onder de rook van de stad Groningen. Tijdens dit stoere feest vol avontuur beleef je een spannende middag vol met natuur, met de boswachter op stap en nog veel meer! Meld je snel aan en maak gebruik van de vroege vogel actie

Kom naar het Festival van OERRR Groningen

Maak het mee!

Je bent tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom aan de Madijk 1 in Eelderwolde. Het leuk aangeklede feestterrein aan de Madijk is omgetoverd tot een plek waar je actief bezig kunt zijn met hutten bouwen, insectenhotels timmeren, vuur maken, schminken of je camoufleren als een echte boswachter.

Voor het hele gezin van alles te doen

Er is een verhalenverteller, de echte durfal kan insecten roosteren en proeven en je mag zelf popcorn bakken. Ga je liever met de boswachter op stap en wil je alles weten over de vogels in De Onlanden? Kan ook. Of voel het koele zand tussen je tenen op het blote voetenpad met een heerlijk gemaakte eigen kop kruidenthee. Kortom te veel om op te noemen.

placeholder

Vroegboekkorting

Wil je alvast zeker zijn van een plekje op dit gezellige festival voor het hele gezin? Meld je dan alvast aan! Vroege vogels krijgen tot 16 augustus korting! Nog geen lid van Natuurmonumenten? Word dan nu lid!

OERRR Festival Groningen - stoer feest voor het hele gezin!Kinderen 4-12 jaarKinderen 12+/Volwassenleden Natuurmonumenten/OERRR - Vroege Vogel actie tot 16/08 5,- 2,-Niet-leden 10,- 5,-

Tom-tom informatie bezoekers De Onlanderij

Kom je per auto naar het informatiepunt en gebruik je een tom-tom? Voer dan NIET Madijk 1 in, maar Borchsingel Eelderwolde. Vanaf de Borchsingel staan er routebordjes naar het informatiepunt De Onlanderij. Als je Madijk 1 invoert, het daadwerkelijke adres van De Onlanderij, dan kom je op een voor normale personenauto's onbegaanbaar zandpad terecht!

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo