Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Natuurmonumenten opent pop-up store in De Onlanden

28 oktober 2015 | Renée Nitters

Op vrijdag 30 oktober opent boswachter Bart Zwiers van Natuurmonumenten rond 15.30 uur een tijdelijke natuurwinkel in Eelderwolde, op de grens van de stad en het natuurgebied De Onlanden.

Natuurmonumenten opent pop-up store in De Onlanden

Stad en natuur verbinden

Met dit initiatief zet Natuurmonumenten een volgende stap om stad en natuur met elkaar te verbinden. In de huiselijke sfeer van de boerderij op de Madijk 1 staan tal van activiteiten op stapel, zoals een brei-in, halloween-workshop, de komst van boswachterspiet, een kerstmarkt, voorleesmarkt en een levende kerststal.

placeholder

Fotograaf: KLJ KarelBron: Wikimedia

Halloween

‘Maar eerst is iedereen vrijdag 30 oktober vanaf 15.00 uur welkom om pompoenen te komen maken. Daarna serveren we pompoensoep en in het schemerdonker sluiten we de middag af met een lichtjestocht, kampvuurtje en livemuziek besluit boswachter Bart Zwiers. Kijk voor meer activiteiten op de Onlanderij in de activiteitenkalender.

Aanmelden pompoenen workshop

Zelf een echte griezelige of spannende Halloween pompoen maken? Het is geschikt voor iedereen van acht tot tachtig jaar. Kosten: € 5,00 per persoon.

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo