Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Nieuwe naam uitkijktoren De Onlanden voorjaar 2018 bekend

21 februari 2018 | Renée Nitters

De nieuwe uitkijktoren in De Onlanden is sinds eind 2017 geopend voor publiek. De naam maakt Natuurmonumenten mei 2018 bekend!

Uitkijktoren De Onlanden

Nieuwsgierig

Eind 2017 riep Natuurmonumenten de omgeving op om een naam voor de toren in te sturen. Meer dan 400 mensen gaven gehoor aan deze oproep met de meest uiteenlopende namen.

Opening

De naam zou tijdens de officiële opening in januari 2018 bekend gemaakt worden. Helaas moest die afgelast worden vanwege een hevige winterstorm. Boswachter Bart Zwiers: 'ja, heel jammer, maar veiligheid blijft het belangrijkste. We gaan in de herkansing in mei. We houden alle inzenders op de hoogte via deze website en Facebook De Onlanden welke naam de toren krijgt. De winnaar wordt uigenodigd voor de officiële opening'.

 

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo