Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Wat vind jij van natuurgebied De Onlanden?

06 oktober 2016 | Renée Nitters

Kom je wel eens in De Onlanden onder de rook van de stad Groningen? Dan zijn we benieuwd wat je van dit natuurgebied vindt! Is het gebied voldoende ontsloten? Mis je bepaalde recreatieve voorzieningen? Vul de enquête in!

Wat vind jij van natuurgebied De Onlanden?

>> Naar de enquête

Voorzieningen op niveau?

Kun je er gemakkelijk komen, zijn er goede parkeervoorzieningen? Is de aanrijroute goed aangegeven? Zijn er voldoende wandel- en fietsroutes in De Onlanden? Zijn de startpunten goed vindbaar? Wat vind je er van? Geef jouw mening en de mate van je tevredenheid over dit bijzondere waterbergings- en natuurgebied vlakbij Groningen.

placeholder

Doe je mee?

Het invullen van de online enquête kost je een kleine tien minuten en is anoniem. Met jouw input kan Natuurmonumenten maatregelen nemen om er voor te zorgen dat de tevredenheid over dit natuurgebied toeneemt.

> Naar de enquête

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo