Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Miggelenberg op de Veluwe

Verblijf in het bos midden tussen de dieren op de Veluwe. Je wandelt uit de bungalow zo het Deelerwoud in en staat ineens oog in oog met een hert. Op vakantiepark Miggelenberg zelf is ook genoeg te zien en te beleven: neem een duik in het zwembad, zoef van de tokkelbaan en geniet van een maaltijd op het terras.

Landal Miggelenberg

Vakantiepark met bungalows en boomhutten

Vakantiepark Miggelenberg heeft bungalows voor 2 tot 18 personen en een bijzondere boomhutwoning. Op het park zijn ook een aantal bungalows uitgerust voor gezinnen met kleine kinderen of mensen met een hond. Er zijn twee eetgelegenheden, een uitgebreid overdekt zwembad met peuterbad, een grote speeltuin en een tokkelbaan. 

Wandelen vanaf vakantiepark 

Het vakantiepark ligt midden in de natuur, afgelegen van de bewoonde wereld. De kans is groot dat je wilde dieren spot! Loop of fiets vanuit je bungalow zo het Deelerwoud in. Maak de wandeltocht vanaf De Weste Hoeve. Neem vooral een verrekijker mee om de herten en zwijnen te bekijken. Je komt ze vast en zeker tegen! 

Op excursie in het Deelerwoud

Toch geen geluk gehad op de wandeltocht? Ga met de boswachter mee op natuursafari in het Deelerwoud. Of ga naar Nationaal Park Veluwezoom, daar is ook van alles te beleven en te leren, zeker voor de kinderen! Er zijn verschillende activiteiten van OERRR, ga bijvoorbeeld waterdiertjes zoeken met schepnet en een loeppotje. En niet te vergeten: Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum zijn makkelijk te bereiken vanaf Miggelenberg. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners