Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fotowandeling in de Kwade Hoek

Fotowandeling in de Kwade Hoek

Waar

Duinen van Goeree

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Fotowandeling in de Kwade Hoek

We wandelen en nemen de tijd om stil te staan bij de schitterende vergezichten, planten en vogels. Ook slaan we het prachtige brede strand niet over.

De Kwade Hoek als decor

Ga je graag met een fototoestel de natuur in en ben je nog nooit in de Kwade Hoek geweest? Dan is dit een kans om het uitgestrekte duingebied met brede stranden te ontdekken. Je wandelt er werkelijk door een oerlandschap. De elementen wind en getij zijn hier nog steeds de baas. In de winter kan het zoute water bij springtij  of storm ver het gebied instromen. De overgangen van zout naar zoet zorgen voor een soortenrijke natuur.

De wandeling wordt begeleid door een ervaren amateurfotograaf die onderweg wat kan vertellen over het gebied en foto tips kan geven om de natuur in beelden te vangen.

Ogen en oren open houden

Blijf scherp op deze wandeling! Want in het duin leven ook vogels. Misschien zit er wel een prachtige roodborsttapuit op een struikje of vliegt er een jagende slechtvalk. 

 

Tips van de boswachter tijdens deze wandeling

Neem je camera mee

Neem je verrekijker mee

Draag warme kleding

Trek hoge, dichte wandelschoenen of laarzen aan

De wandeling is geschikt voor volwassenen

Honden kunnen niet mee

De wandeling duurt ongeveer 2 uur; afstand 5 km

Je kunt gratis parkeren

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo