Nieuws van de boswachter

Groepsexcursie Landgoed Egheria met boswachter

16 NOVEMBER 2017 | Linda Zwanziger

Een bedrijfsuitje of familiedag voor de boeg? Denk dan eens aan een wandeling met de boswachter door het unieke landgoed Egheria in noordoost Twente. Laat de natuur je verrassen!

Groepsexcursie Landgoed Egheria met boswachter

Tijdens de wandeling vertelt de boswachter je graag meer over landgoed Egheria; de cultuurhistorie, de natuur, het beheer, en natuurlijk over wat je onderweg tegenkomt.De excursie is eventueel te combineren met een bezoek aan Pannenkoekhoes De Stroperin De Lutte.

Bedrijfsuitje

De wandeling is letterlijk een verademing na of tijdens een brainstorm in onze inspirerende vergaderruimte (max. 14 personen) op erve Middelkamp.

Familie-/vriendendag

Wil je met familie of vrienden een wandeling organiseren? Beleef samen met je dierbaren een ontspannen tocht door een gevarieerd Twents landschap.

We kunnen de wandeling aanpassen aan je wensen. Meestal duurt een tocht anderhalf tot twee uur. Omdat we de excursie op maat nog voor je moeten gaan samenstellen, ontvangen we je verzoek graag zo spoedig mogelijk.Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze boswachter via [email protected]

De kosten bedragen € 80 voor leden van Natuurmonumenten en € 110 voor niet leden*, maximaal 18 deelnemers.

* Profiteer direct! Wordt op de dag van de excursie lid van Natuurmonumenten. Dit kan bij de boswachter. Je betaalt dan de ledenprijs voor jullie wandeling; je ontvangt een mooi routeboek én een handige duurzame dopper als welkomstgeschenk.

Startadres

Landgoed EgheriaErve MiddelkampBentheimerstraat 15ADE LUTTE

Linda Zwanziger

Volg mij:Facebook