Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Ver-STIL-ling in het Fochteloërveen

Ver-STIL-ling in het Fochteloërveen

Waar

Fochteloërveen

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 20,00
  • Ledenprijs€ 15,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Ver-STIL-ling in het Fochteloërveen

Op dé dag van de stilte; zondag 27 oktober 2019, organiseert Natuurmonumenten i.s.m. wandelcoach Annie Fabriek een mindfull wandeltocht in het Fochteloërveen.

Ervaar wat de stilte in de prachtige natuur van het Fochteloërveen met je kan doen. Kom tot STILstand in het Fochteloërveen en wandel mee met de boswachter en wandelcoach. Net na zonsopkomst wandelen we door de ontwakende natuur, de rust, de stilte, in het moment.  

Tijdens de wandeling wordt wandelen afgewisseld met momenten van stilstaan in de vorm van (loop)meditaties en yoga-oefeningen en de stilte afgewisseld met momenten van delen.

De wandeling is geschikt voor elk niveau. Let op: we wandelen over onverharde paden, wat betekent dat het pad oneffen is. Geschikte (wandel)schoenen is aan te raden; evenals kleding in laagjes.

De stiltewandeling wordt afgesloten met koffie/thee en iets lekkers.

Startlocatie: P-plaats uitkijktoren de Zeven.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo