Nieuws van de boswachter

Rondleidingen en vaartochten door de Vechtplassen starten weer

22 juni 2020 | Olga Ekelenkamp

We gaan weer van start! Vanaf 1 juli kan iedereen weer deelnemen aan activiteiten en rondleidingen in de Vechtplassen. Onze vrijwillige vaargidsen, fortengidsen en boswachters staan te trappelen om je de mooiste plekjes van de Vechtplassen te laten zien. En om samen met jou onze forten te ontdekken. In verband met het Corona-virus gaan we dit jaar op pad met kleine groepjes. Wacht dus niet te lang met het boeken van de tickets.

Activiteiten Vechtplassen

Varen op de Ankeveense Plassen

Vanaf 1 juli gaan we op de Ankeveense Plassen iets nieuws proberen. In plaats van één lange vaartocht gaan we twee tochten van 1 uur varen. Normaal passen er op deze boot 20 personen, maar nu gaan we een exclusieve vaartocht maken met slechts vijf personen. Je kunt alleen, met z’n tweeën of met meer personen komen. Het is namelijk ook een unieke kans om eindelijk eens een exclusieve privé-vaartocht met jouw gezin of vrienden te maken!

Rondleidingen in Corona-tijd

Uiteraard houden we ons tijdens de activiteiten aan de RIVM-richtlijnen. We houden de groepen klein, zodat we 1,5 meter afstand kunnen houden. We verwachten van onze deelnemers dat zij bij aanvang hun handen ontsmetten en thuis blijven bij verkoudheidsklachten of andere Corona-gerelateerde klachten. 

Tickets boeken

Via deze links kun je op de website van Natuurmonumenten tickets boeken voor de activiteiten en rondleidingen in de Vechtplassen. 

Boswachter Olga Ekelenkamp
Olga Ekelenkamp
logo