Muzikaal diner op de Stelling van Amsterdam

Muzikaal diner op de Stelling van Amsterdam

Waar

Fort Waver-Amstel

  Activiteit

  Muzikaal diner op de Stelling van Amsterdam

  Een mooiere manier om kennis te maken met de Stelling van Amsterdam bestaat niet! Ontdek onder begeleiding van een gids Fort Waver-Amstel, geniet van een driegangendiner én het theatrale concert 'Herauten op de Stelling' van Duo Leeghwater en Henk Zwart!

  Een bijzondere ervaring: met nieuwe en oude muziek, met zang en gesproken tekst, met onverwachte instrumenten en met het fort als spannend decor nemen Marieke Wenink (altviool), Marieke Franssen (fluiten) en Henk Zwart (zang) het publiek mee in de spannende wereld van de Stelling van Amsterdam. Het concert is in samenwerking met “Stellingverhalen” van Agnes de Boer tot stand gekomen. Meer informatie over de projecten Stellingverhalen: www.stellingverhalen.nl.

  Muzikaal verhaal van de Stelling van Amsterdam

  De Stelling van Amsterdam was een verdedigingslinie waarin het water werd ingezet om de vijand op weg naar de hoofdstad de pas af te snijden, maar is hij ooit gebruikt… ? De muziek vertelt het verhaal van de forten en hun bewoners ten tijde van de Eerste, de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Maar ook: wat gebeurde er in de forten en wie huizen er tegenwoordig?

  Reserveren

  Kaarten voor de rondleiding, diner (inclusief drankjes) en de voorstelling ''Herauten op de Stelling' kosten €60,-. Maar als je snel boekt, kun je gebruik maken van de vroegboekkorting en betaal je €55,00. Je kunt jouw toegangskaarten reserveren via www.duoleeghwater.nl.

  Muzikaal diner op de Stelling van Amsterdam

  zo. 23 sep. 2018 - 15:00