Hardlopen

Haarrijn Trailrun in Haarzuilens

Haarrijn Trailrun in Haarzuilens

Waar

Landgoed Haarzuilens

  Vertrekpunt

  Hoeve Wielrevelt

  Activiteit

  Haarrijn Trailrun in Haarzuilens

  Dwars door de natuur rond de Haarrijnse Plas? Dat kan tijdens Haarrijn Trailrun op 14 oktober! De route gaat voor een groot deel over strand en onverharde paden door weilanden en bos. Je komt op de mooiste plekken van landgoed Haarzuilens en natuurlijk ook langs Kasteel de Haar. Naast de 8 km en 15 kilometer is er de 20 km voor de meer ervaren trailrunners. En voor de jonge lopers is er bij de Geertjes Hoeve de Kids Trailrun van 3 kilometer. 

  Reserveer hier je startbewijs

  Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Haarrijn Trailrun zou de Haarrijn Trailrun niet zijn zonder het afwisselende decor van landgoed Haarzuilens. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Je kunt de natuur steunen door als deelnemer aan de Haarrijn Trailrun een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten.

  Red onze insecten

  Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, in 30 jaar tijd is 76% van de insecten verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Op landgoed Haarzuilens zaaien we akkerranden in met talloze bloemen, een ideale plek voor de insecten. Help je ook mee? Alle donaties van de Haarrijn Trailrun gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

  Doe mee en steun de natuur

  Haarrijn Trailrun in Haarzuilens

  zo. 14 okt. 2018 - 11:00