Ga direct naar inhoud

JAZZ IN HET KASTEEL - Harry Sacksioni Jubileum Tour

JAZZ IN HET KASTEEL - Harry Sacksioni Jubileum Tour

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 27,50
  • Ledenprijs€ 19,25
Kinderen
  • Normaal€ 13,75
  • Ledenprijs€ 9,63
Activiteit

JAZZ IN HET KASTEEL - Harry Sacksioni Jubileum Tour

JAZZ IN HET KASTEEL – Harry Sacksioni Jubileum Tour

ZONDAG 15 OKTOBER
15:00 uur start voorstelling (14:30 uur ontvangst)
 

Niemand minder dan meestergitarist Harry Sacksioni komt een solo optreden verzorgen in het kader van zijn 50 years on stage jublieum tour. Deze doorgewinterde gitarist  zal tevens zijn anekdotenboek “Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…” presenteren.

Hij is één van de weinige artiesten die ook daadwerkelijk elk jaar op tournee is geweest in de afgelopen halve eeuw. En steeds weer met nieuwe muziek. Het jubileumprogramma is daarom ook rijkelijk gevuld met hoogtepunten uit zijn weelderige muziekcatalogus. Met bekend werk afgewisseld door ook nu weer nieuw repertoire zal hij er een feestelijk programma van maken.

 

WELKOM VANAF 14.30 UUR
U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren bij de keuken van Hackfort, zij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal
Baakseweg 8 – 7251 RH Vorden

P
Parkeren kan op het parkeerterrein, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid