Ga direct naar inhoud

Live in Kasteel Hackfort – Gipsy Jazz met gitarist Paulus Schäfer

Live in Kasteel Hackfort – Gipsy Jazz met gitarist Paulus Schäfer

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 27,50
  • Ledenprijs€ 19,25
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal€ 13,75
  • Ledenprijs€ 9,63
Activiteit

Live in Kasteel Hackfort – Gipsy Jazz met gitarist Paulus Schäfer

Live in Kasteel Hackfort - Gipsy Jazz met gitarist Paulus Schäfer
ZONDAG 28 JANUARI 2024
15:00 uur start voorstelling (14:30 uur ontvangst)

 

Een bijzondere muzikale ontmoeting tussen twee gitaristen met een verschillende achtergrond en speelstijl, maar dezelfde passie voor de gitaar. Het resultaat is een swingende muzikale show vol improvisatie, vuur en virtuositeit waarbij de gitaar centraal staat. Het Joost Zoeteman Paulus Schäfer kwartet heeft een verfrissende muzikale benadering en blaast bestaande stijlen nieuw leven in. U kunt rekenen op een programma met gypsyswing, jazz, latin en funk met een eigentijds geluid.

Paulus Schäfer is internationaal een van de meest getalenteerde en veelgevraagde gypsy swing jazz gitarist. Gitarist Joost Zoeteman geniet bekendheid door zijn eigenzinnige gitaarspel, een cross-over van jazz, gypsy jazz en hedendaagse invloeden uit alle windstreken. De ritmesectie van het kwartet bestaat uit twee internationaal vermaarde jazzmusici, drummer Wim de Vries en bassist Jasper Somsen.

WELKOM VANAF 14.30 UUR
U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren in ons restaurant, wij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal
Baakseweg 8 - 7251 RH Vorden

P
Parkeren kan op het parkeerterrein van Natuurmonumenten, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid