Cookies op Natuurmonumenten.nl

Natuurmonumenten respecteert de privacy van jouw gegevens

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en jouw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en jou relevante advertenties te laten zien die op je interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik wil een optimaal werkende website" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op de link om jouw voorkeuren voor cookies te wijzigen.Meer uitleg over cookies

Kies jouw cookie instelling

Kies eerst de cookies die je wilt toestaan

Workshop heerlijk zoetzuur maken op Hackfort

Workshop heerlijk zoetzuur maken op Hackfort

Waar

Hackfort

    Kosten

    Volwassen
    • Normaal€ 32,50
    • Ledenprijs€ 29,50

    Nog plek beschikbaar!

    Activiteit

    Workshop heerlijk zoetzuur maken op Hackfort

    We kennen allemaal zilveruitjes en augurkjes die ingemaakt zijn in azijn. Maar er kan nog veel meer. En zoetzuur is heerlijk fris bij zomerse salades maar ook bij stevige wintermaaltijden of bij de borrel!

    Naar hartenlust variëren

    In deze workshop gaan we aan de slag met verschillende manieren om zoetzuur te maken. Maar eerst gaan we proeven. En dan ontdek je dat er heel veel mogelijk is, bijvoorbeeld met worteltjes, courgettes, komkommers of paprika’s. Daarna kun je zelf je eigen inmaak samenstellen. Je kunt naar hartenlust variëren en combineren met allerlei soorten groente en kruiden.

    Tijdens deze workshop biedt de Keuken van Hackfort drie minigerechtjes met inmaak aan. Daarmee doe je meteen nieuwe ideeën op om zoetzuur te combineren met diverse gerechten.

    Tips: 

    • Neem zelf een potje met schroefdeksel van ongeveer 33 cl mee.

    Workshop heerlijk zoetzuur maken op Hackfort

    di. 13 nov. 2018 - 18:00Nog 1 plek beschikbaar