Ga direct naar inhoud

Workshop – Kerstpuddingen maken volgens 19e eeuws recept

Workshop – Kerstpuddingen maken volgens 19e eeuws recept

Waar

Hackfort

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 30,00
  • Ledenprijs€ 21,00
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal€ 15,00
  • Ledenprijs€ 10,50
Activiteit

Workshop – Kerstpuddingen maken volgens 19e eeuws recept

Workshop – Kerstpuddingen maken volgens 19e eeuws recept

Derk Huizinga van Eigen moestuin eigen voorraad zal in de Keuken van Hackfort een workshop verzorgen over kerstpuddingen maken volgens 19 eeuws recept.
Eigen moestuin eigen voorraad biedt cursussen aan voor het aanleggen van een moestuin en workshops waarin je leert hoe je groente en fruit moet bewaren. Vanuit de interesse in groente en fruit conserveren is de interesse ontstaan in 19e eeuwse kookboeken. Daarin staat niet alleen hoe je groente en fruit op prachtige manieren kan conserveren maar ook mooie desserts.

Laat je verrassen door ouderwetse warme Kerstpuddingen! Bereid met een flinke scheut rum of kirsch, laten ze je wegzakken in een weldadige roes….een verrukkelijke afsluiting van de maaltijd.

Vroeger wisten ze wel wat lekker was. Ontdek de spannende oude recepten waarmee je iets feestelijks op tafel zet. Puddingen zonder gelatine, dus helemaal vegetarisch. Zo worden vergeten recepten ineens weer modern.

We gaan enkele warme puddingen maken en die gaan we natuurlijk ook proeven! Vanzelfsprekend gaan de recepten mee naar huis, zodat je met Kerst je gasten kunt verrassen met een heerlijk dessert.

De Workshop start om 18.30 uur bij de Keuken van Hackfort.

P
Parkeren kan op het parkeerterrein van Natuurmonumenten, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.