Cookies op Natuurmonumenten.nl

Natuurmonumenten respecteert de privacy van jouw gegevens

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en jouw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en jou relevante advertenties te laten zien die op je interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik wil een optimaal werkende website" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op de link om jouw voorkeuren voor cookies te wijzigen.Meer uitleg over cookies

Kies jouw cookie instelling

Kies eerst de cookies die je wilt toestaan

Workshop 'Wie van zuurkool houdt, houdt ook van fermenteren' op Hackfort

Workshop 'Wie van zuurkool houdt, houdt ook van fermenteren' op Hackfort

Waar

Hackfort

    Kosten

    Volwassen
    • Normaal€ 32,50
    • Ledenprijs€ 29,50
    Activiteit

    Workshop 'Wie van zuurkool houdt, houdt ook van fermenteren' op Hackfort

    Fermenteren is helemaal ‘in’. Maar wat is het eigenlijk en wat kun je ermee? Door het proeven van diverse soorten gefermenteerde groente krijgt u een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Daarna kiest u zelf verse groente en kruiden en gaat aan de slag. Aan het eind weet u hoe u groente moet fermenteren en kunt u zelf verder experimenteren!

    Tussendoor krijgt u telkens een gerechtje waarbij fermentatie is toegepast. En u gaat natuurlijk naar huis met uw eigen pot gefermenteerde groente.

    Proeven ter inspiratie

    Tijdens deze workshop biedt de Keuken van Hackfort drie minigerechtjes met gefermenteerde ingrediënten aan. Daarmee doe je meteen nieuwe ideeën op om gefermenteerde groente te combineren met diverse gerechten.

    Tip:

    • Neem voor deze workshop zelf een glazen voorraadpot mee. Een pot met een beugelsluiting van 1 liter, plus een potje dat in de voorraadpot past. Deze moet dus smaller zijn dan de hals van de voorraadpot.

    Workshop 'Wie van zuurkool houdt, houdt ook van fermenteren' op Hackfort

    za. 19 jan. 2019 - 14:00Uitverkocht
    Direct aanmelden