Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Workshop 'Wie van zuurkool houdt, houdt ook van fermenteren' op Hackfort

Workshop 'Wie van zuurkool houdt, houdt ook van fermenteren' op Hackfort

Waar

Hackfort

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 32,50
  • Ledenprijs€ 29,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Workshop 'Wie van zuurkool houdt, houdt ook van fermenteren' op Hackfort

Fermenteren is helemaal ‘in’. Maar wat is het eigenlijk en wat kun je ermee? Door het proeven van diverse soorten gefermenteerde groente krijgt u een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Daarna kiest u zelf verse groente en kruiden en gaat aan de slag. Aan het eind weet u hoe u groente moet fermenteren en kunt u zelf verder experimenteren!

Tussendoor krijgt u telkens een gerechtje waarbij fermentatie is toegepast. En u gaat natuurlijk naar huis met uw eigen pot gefermenteerde groente.

Proeven ter inspiratie

Tijdens deze workshop biedt de Keuken van Hackfort drie minigerechtjes met gefermenteerde ingrediënten aan. Daarmee doe je meteen nieuwe ideeën op om gefermenteerde groente te combineren met diverse gerechten.

Tip:

  • Neem voor deze workshop zelf een glazen voorraadpot mee. Een pot met een beugelsluiting van 1 liter, plus een potje dat in de voorraadpot past. Deze moet dus smaller zijn dan de hals van de voorraadpot.
logo