Wandelen

Nacht van de nacht op Landgoed Mookerheide

Nacht van de nacht op Landgoed Mookerheide

Waar

Landgoed Mookerheide

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75
Kinderen
  • Normaal€ 6,25
  • Ledenprijs€ 4,38

Volgeboekt

Activiteit

Nacht van de nacht op Landgoed Mookerheide

Kom 's avonds op 31 oktober wandelen tijdens de Nacht van de nacht over Landgoed Mookerheide, geniet van de stilte en beleef de Mookerheide. Geniet van de sterrenhemel en de prachtige wolkenluchten die voorbij trekken op een tijdstip dat het natuurgebied normaal gesproken niet toegankelijk is.

De excursieboswachter van Natuurmonumenten neemt je mee op een nachtwandeling over Landgoed Mookerheide. In de avond beleef je het mysterieuze van de nacht en worden je zintuigen extra geprikkeld. 

Ga mee voor een avondwandeling en beleef Landgoed Mookerheide in de avondnacht. Misschien ontmoet je nachtdieren in het bos. De boswachter kan je er in ieder geval over vertellen.

Kijk naar de sterrenhemel en geniet van de maan. Is het bewolkt? Meestal piept de maan wel even door de wolken heen. In het donker zie je veel minder dan overdag, maar de volle maan onthult meer dan je verwacht. Ook lijkt het wel alsof je in het donker veel meer hoort. Laat je verrassen door de geluiden van de nacht, van de dieren die hier leven. Wie weet hoor je het geluid van een roepende bosuil. Maar misschien ervaar je alleen de stilte van de natuur.


Hoe reserveer je een plekje?
Vanwege de corona-beperkingen kunnen er maar 10 personen met deze excursie mee. Het is een excursie voor volwassenen, maar kinderen zijn welkom. Boek een ticket voor deze excursie op zondag 31 oktober om 19.00 uur. De excursie duurt ongeveer 2 uur. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo