Op zoek naar vuurvliegjes

Waar

Landgoed Mookerheide

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Volgeboekt

Activiteit

Op zoek naar vuurvliegjes

Ga deze avond opzoek naar een unieke beleving. Op een zomeravond in het bos, als het donker wordt verschijnen plots kleine, dansende groene lichtjes. We gaan op zoek naar de vuurvliegjes in het Rijk van Nijmegen. De vliegende lichtjes zijn zeldzaam en komen alleen in Zuid-Limburg en in het Rijk van Nijmegen voor.

Wil je meer weten over de vuurvliegjes? Ga dan met ons mee! De boswachter vertelt je alles over het vuurvliegje. Ga mee op deze magische avond.

Praktische informatie
Tijdens deze avond word je om 20:00 uur welkom geheten in het Rijk van Nijmegen. De plek wordt van te voren bekend gemaakt, dit in verband met vinden van geschikte plek. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De avond duur tot 22:00 uur. Er kunnen maximaal 10 personen mee. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 10 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Landgoed Mookerheide, Molenhoek
logo