Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Succesvol warm welkom Oud Groevenbeek

09 januari 2017 | Rianne Hagenbeek

Met bijna 200 bezoekers was het "warm welkom" bij het theehuis op landgoed Oud Groevenbeek een groot succes.

Succesvol warm welkom Oud Groevenbeek

Betrokken bezoekers

"Warm welkom, ook wel bekend onder chocozondag, is een gezellige manier om de bezoekers van onze gebieden te bedanken met een gratis kopje chocolademelk en met elkaar in contact te komen. Er komen mensen van ver, maar het merendeel komt uit de directe omgeving zoals Ermelo en Putten. Ik heb heel vaak gehoord dat de natuur in deze omgeving zo gevarieerd, bijzonder en mooi is. En ook veel complimenten voor ons theehuis en het landgoed. Het maakt me enorm trots dat we daar als organisatie deel van uitmaken" vertelt boswachter Marcel Kwant.

placeholder

Fotograaf: Marcel KwantBron: Natuurmonumenten

Warm welkom

Traditiegetrouw organiseert Natuurmonumenten ieder jaar in januari, door heel Nederland, een nieuwjaarstoost onder de noemer "warm welkom". Tijdens deze activiteit wordt warme chocolademelk uitgedeeld aan de bezoekers. Tot ziens in 2018!

Andere activiteiten landgoed Oud Groevenbeek

Benieuwd naar excursies, rondleidingen en andere activiteiten op landgoed Oud Groevenbeek en bij het theehuis?

Kijk eens in ons activiteitenoverzicht

Rianne Hagenbeek
logo