Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Word kioskvrijwilliger op landgoed De Braak in Paterswolde

09 november 2018 | Renée Nitters

Heb jij zin om eens in de drie weken een kopje koffie of thee te schenken aan bezoekers op landgoed De Braak? Dan is dit een leuke vacature voor jou!

Kiosk

Enthousiast en servicegericht

Ben je enthousiast en servicegericht en vind je het leuk om bezoekers naast een kopje koffie of thee ook informatie te geven over landgoed De Braak? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen met de andere vrijwilligers spreekt het je aan om zelfstandig binnen de kaders van Natuurmonumenten activiteiten en evenementen op te zetten op het landgoed. Ledenwerven vind je niet vervelend, sterker nog je stapt gemakkelijk op mensen af en maakt een praatje over het werk van Natuurmonumenten, de nut en de noodzaak van natuurbescherming. 

Frequentie

Eens per drie weken ben je inzetbaar op een zondag van 11.00 - 14.00 of van 14.00 tot 17.00 uur. Vaker mag natuurlijk ook. Wil je het vrijwilligersteam komen versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Booi Kluiving, T 050 - 309 2387.

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo