Fotografieworkshop - Lente op het Hulshorsterzand

Fotografieworkshop - Lente op het Hulshorsterzand

Waar

Leuvenumse bossen

  Activiteit

  Fotografieworkshop - Lente op het Hulshorsterzand

  Het Hulshorsterzand is een uniek stuifzandgebied en is onderdeel van de Leuvenumse Bossen van Natuurmonumenten. Je vindt er zeldzame korstmossen, bijzondere insectensoorten, zoals de iemrenleeuw en er trekt vaak wild over de zandverstuiving. Duidelijke sporen zijn meestal de volgende dag nog goed vast te leggen. Dit is je kans om deel te nemen aan een workshop onder leiding van natuurfotograaf Yvonne van der Mey.

  Creatieve uitdaging

  Dit is een omgeving waar je als fotograaf je creativiteit goed kunt trainen. De kleuren, vormen van dood, gebleekt hout en de begroeiing, dagen je uit om net weer iets andere onderwerpen te kiezen om vast te leggen. Het is ook een goede plek voor panorama fotografie.

  Nederlandse woestijn

  De workshop van maandag 2 april 2018, 2e Paasdag, begint al vroeg in het atelier, in de Leuvenumse Bossen. Na een stukje theorie, gaan we met onze groep van maximaal 8 deelnemers, naar de tweede grootste zandverstuiving van Nederland. Deze plek wordt ook wel "de woestijn van Nederland" genoemd, omdat de typische temperatuurverschillen en de droogte erg lijken op de omgeving van woestijnen.

  We beginnen om 07.00 uur, zodat we bij de tocht naar de zandverstuiving, een goede kans maken om edelherten of zwijnen te zien.

  Rond 13:00 uur lopen we terug naar het atelier. Daar kunnen alle deelnemers een aantal foto’s selecteren en deze bespreken onder het genot van een kop soep. De workshop zal rond 15:00 uur afgelopen zijn.

  Kosten

  • € 70,- voor leden
  • € 75,- voor niet-leden

  Praktische info

   

  Fotografieworkshop - Lente op het Hulshorsterzand

  ma. 23 jul. 2018 - 12:30