Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Weidse Midzomernacht op het Hulshorsterzand

03 april 2015 | Susanne Blommaert

Wandel tijdens de Midzomernacht op het Hulshorsterzand en geniet van de bijzondere sfeer in dit stuifzandgebied op een tijdstip dat je er anders nooit komt!

Weidse Midzomernacht op het Hulshorsterzand

Beleef de Midzomernacht en zie de zon opkomen op het Hulshorsterzand. Ervaar de natuur met je zintuigen: voel de nachtelijke wind op je huid, luister naar de nachtzwaluwen, uilen en de eerste vroege zangvogels rond zonsopkomst. Langzaam maar zeker onthult dit bijzondere landschap je haar geheimen. Het is die nacht bijna volle maan; dat geeft extra sfeer aan de openheid van het landschap.

Echte nachtwandeling

Bijzonder: deze wandeling vindt echt midden in de nacht plaats! Dat wil je toch niet missen? Maak je keuze uit drie starttijden:

Kies je parkeerplaats al bij aanmelding

NB De parkeermogelijkheden zijn beperkt. Bij je aanmelding moet je daarom al een keuze maken vanaf welke parkeerplaats je wilt beginnen. Je kunt kiezen tussen P Hierderweg en P Klarenweg. De rondwandeling is verder helemaal gelijk.

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo