Speciaal voor kinderen

Vier Pasen met de boswachter van OERRR

Vier Pasen met de boswachter van OERRR

Waar

Mookerheide

Vertrekpunt

Kosten

Kinderen
  • Normaal€ 8,50
  • Ledenprijs€ 5,95

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Vier Pasen met de boswachter van OERRR

De eerste bloemen gaan bloeien en de groene blaadjes beginnen te ontluiken. De vogels kwetteren er de hele dag volop op los. Er is geen ontkomen aan: het is lente! Ontdek samen met de boswachters van OERRR op eerste paasdag, zondag 9 april, de lente en ga mee op avontuur.

Met Pasen beleven we de lente het beste. De natuur fleurt helemaal op en het wordt steeds groener. Vogels bouwen hun nestje, maar hoe doen ze dat? Welke vogeltjes leven er op het landgoed, kunnen we ze vinden? In de tuinen groeien volop plantjes. Maar hoe gaat dat groeien eigenlijk. Hoe komen we toch aan al die lekkere tomaatjes en slaplantjes? We gaan het allemaal ontdekken tijdens deze tocht die volop in het teken staat van de lente. We gaan de vogels ook nog verrassen met een mooi huisje zodat je thuis ook nog kunt genieten van de lente. De boswachters kunnen niet wachten om met je op pad te gaan.

Aanmelden

De tocht begint om 14.00 uur op de parkeerplaats van Landgoed Mookerheide, aan de Heumensebaan 2 in Molenhoek en is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Rond 16.00 uur is het weer afgelopen. Kinderen mogen alleen komen, maar als papa of mama het ook leuk vind mogen die uiteraard ook meekomen, maar dat hoeft niet. Ze moeten dan ook een kaartje kopen.  Honden mogen niet mee. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen.

Tips van de boswachter

  • Trek stevige schoenen aan en kleding die vies mag worden. 
  • Draag kleding die past bij het weer

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur, het jachtslot en de kassen van het Landgoed Mookerheide.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo