Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Lezing Jugendstil

Waar

Mookerheide

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00
Kinderen
  • Normaal€ 5,00
  • Ledenprijs€ 3,50
  • € 3,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Lezing Jugendstil

Midden op de Mookerheide pronkt het Jachtslot, gebouwd in de Jugendstil stroming. Deze stroming was tussen 1890 en 1914 op verschillende plaatsen erg populair. Het Jachtslot is een van de weinige plekken waar de kunst en architectuur goed bewaard is gebleven. Meer weten over de kunststroming en de toepassing in het Jachtslot? Kom dan naar de lezing!

Praktische informatie
Tijdens deze avond word je om 19:30 uur welkom geheten op de parkeerplaats bij het Jachtslot. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De avond duurt tot 21:30 uur. Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen. Deelname kost 7 euro per persoon, niet-leden betalen 10 euro per persoon. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Door jouw deelname aan deze lezing steun je het behoud van het Landgoed Mookerheide.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo