Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Cello op Landgoed Jachtslot de Mookerheide

09 oktober 2017 | Ellen Luijks

Twee cellisten brachten 8 oktober hun muziek ten gehore tijdens het Kamermuziekfestival op Landgoed Jachtslot de Mookerheide.

Cello op Landgoed Jachtslot de Mookerheide

Dit weekend vond het Kamermuziekfestival plaats. Een samenwerking tussen Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Op 35 prachtige locaties in het land werden in totaal 75 concerten gegeven. Landgoed Jachtslot de Mookerheide was een van deze locaties. In de ochtend trad celliste Geneviève Verhage op en in de middag hadden wij celliste Dionne Nijsten. Beide concerten waren uitverkocht. De bezoekers kregen ook nog een korte rondleiding over het landgoed met de historische kassen, parkbos en jachtslot.

De bezoekers werden ontvangen in de Landwinkel, die speciaal hiervoor deze zondag was open gegaan. Het was een fijne samenwerking tussen Natuurmonumenten, het NMF, de Landwinkel en DeSeizoenen.

Vrijwilliger van het NMF, Anton van Lankveld maakte twee filmpjes van de concerten: Geneviève Verhage in de ochtend: Video of Celliste Geneviève Verhage bij het Kamermuziekfestival op Landgoed Jachtslot de Mookerheide

Dionne Nijsten in de middag: Video of Celliste Dionne Nijsten bij het Kamermuziekfestival op Landgoed Jachtslot de Mookerheide

Ellen Luijks
Ellen Luijks

Boswachter Communicatie & Beleven in het Rijk van Nijmegen

logo