Varen

Groepsboottocht Naardermeer Rondvaart - Oktober

Groepsboottocht Naardermeer Rondvaart - Oktober

Waar

Naardermeer

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 345,00
  • Ledenprijs€ 241,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Groepsboottocht Naardermeer Rondvaart - Oktober

Boek hier je exclusieve privé-excursie. Je kunt een datum en tijdstip kiezen uit de aangegeven opties in de kalender hierboven. 

Groepsvaartocht over het Naardermeer

De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze fluisterboot en beleef het oudste natuurmonument van Nederland varend door slootjes en over weidse meren. Onze gids neemt je mee naar de mooiste plekjes van het Naardermeer. Misschien zie je wel de blauwe flits van een voorbij schietende ijsvogel of zie je een ringslang zonnen langs op het rietland.

Oudste natuurmonument

Helder water, dicht moerasbos en drassige weilanden; het Naardermeer ligt als een groene oase tussen Amsterdam en Hilversum. Zeldzame dieren als de otter en purperreiger voelen zich helemaal thuis in dit beschermde natuurgebied. Het Naardermeer staat bekend om haar broedende aalscholvers, purperreigers en reeën.

Wil je met een rolstoel mee aan boord? Bel dan het naar het kantoor van Natuurmonumenten: 035-699 0000. Bereikbaar tijdens kantooruren van ma t/m vr. 

Richtlijnen Corona

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM, geldend vanaf 25 februari. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.

Handig om te weten

  • Neem anti-muggenmiddel mee!
  • Draag bedekkende kleding.
  • Controleer jezelf altijd op teken, na een activiteit in de natuur.
  • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
  • Honden mogen niet mee tijdens deze activiteit

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Huisregels

logo