Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Winter van OERRR

Waar

Nationaal Park Dwingelderveld

Kosten
Kinderen
  • Normaal€ 7,00
  • Ledenprijs€ 4,00
  • € 4,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Winter van OERRR

Kom deze winter naar het bezoekerscentrum en maak een mooie vogelvoederplank en lekkere snacks voor de vogels.

Met een voederplank en lekkere vogelsnacks lok je de vogels naar jouw tuin of balkon. Terwijl ze eten kun jij ze mooi bekijken. Alle materialen liggen klaar in het bezoekerscentrum: hout en spijkers voor het voederplankje, doppinda's vet en vogelzaad voor de snacks. Vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn aanwezig om je op weg te helpen.

Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

Groepen en feestjes

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Nationaal Park Dwingelderveld
  • Benderse 22, 7963 RA Ruinen (DR)
  • 0522 47 29 51
  • Vanaf de A28 neem je bij Pesse de afslag naar Ruinen. In het centrum van Ruinen neem je de richting Ansen, vlak voor Ansen sla je rechtsaf naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Na anderhalve kilometer kun je vlakbij het bezoekerscentrum parkeren.
logo