Nieuws van de boswachter

Beleef de lente in de Wereld van OERRR

18 april 2017 | Gina Bisschop

Het is lente! Tijd om op avontuur te gaan in de natuur. Op zaterdag 29 april beleef je de lente in de Wereld van OERRR bij bezoekerscentrum Dwingelderveld tussen 13.00 en 15.00 uur.

Beleef de lente in de Wereld van OERRR

Je gaat samen met je ouders, opa’s, oma’s of ooms en tantes een route volgen door het Dwingelderveld. Onderweg kom je de boswachters van Natuurmonumenten tegen die je van alles vertellen over de natuur en leuke opdrachten voor je hebben bedacht. Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen deze middag? Meldhttps://www.natuurmonumenten.nl/activiteiten/lente-in-de-wereld-van-oer…; je dan nu alvast aan.


Dieren spotten en popcorn poffen


Het spotten van dieren en het zoeken naar natuurschatten is voor de boswachters in het Dwingelderveld heel gewoon. Maar het lopen op blote voeten over een speciaal aangelegd ‘blote-voeten-pad’ en het poffen van popcorn boven een kampvuur is toch wel heel speciaal. En ook het maken van een ‘uppe’ doen de boswachters niet dagelijks. Maar op 29 april doen ze dit allemaal om samen met jou er een leuke OERRR-middag van te maken.

placeholder

OERRRFotograaf: © Andries de la Lande CremerBron: Natuurmonumenten

G. Fieten
Gina Bisschop
logo