Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Vroege vogels gezocht voor Nationaal Park Dwingelderveld

14 december 2015 | Renée Nitters

Ben je gek op de natuur, heb je een goede basiskennis over vogels en houd je van een beetje vroeg op staan? Dan is deze vrijwilligersvacature misschien iets voor jou.

Vroege vogels gezocht voor Nationaal Park Dwingelderveld

Werkzaamheden

Je houd je voornamelijk bezig met broedvogeltellingen, maar ook winter-, water - en trektellingen behoren tot je taak. Je inventariseert volgens de Broedvogel Monitoring Project (BMP) methode van Sovon. Voordat je op pad gaat, krijg je een goede opleiding van een aantal avonden en ga je buiten oefenen. Iets voor jou? Laat je dan uitgebreid voorlichten tijdens een informatiebijeenkomst.

Meer weten?

Op dinsdagavond 19 januari 2016 vindt er een informatiebijeenkomst plaats in het beheerkantoor van Natuurmonumenten, Zuid Drenthe, Oude Benderseweg 14 Ruinen. Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer informeren je dan graag over hoe tellingen plaats vinden en wat de verwachtingen zijn ten aanzien van nieuwe vogeltellers.

> Lees de advertentietekst

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan per email tot 10 januari 2016 bij Tineke Bouwmeester ([email protected]).

placeholder

Smient (Anas penelope)Fotograaf: Susanne KuijpersBron: Natuurmonumenten

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo