Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Wat vind jij van het Dwingelderveld?

08 mei 2015 | Renée Nitters

Kom je wel eens in het Dwingelderveld? Dan zijn we benieuwd wat je van dit natuurgebied vindt! Is het gebied voldoende ontsloten? Mis je bepaalde recreatieve voorzieningen? Vul de enquête in!

Wat vind jij van het Dwingelderveld?

placeholder

Voorzieningen op niveau?

Kun je er gemakkelijk komen, zijn er goede parkeervoorzieningen? Zijn er voldoende wandel- en fietsroutes in Nationaal Park Dwingelderveld? Zijn ze goed aangegeven? Wat vind je er van? Geef jouw mening en de mate van je tevredenheid over het grootste natte heidegebied van West-Europa.

placeholder

Doe je mee?

Het invullen van de online enquête kost je een kleine tien minuten en is anoniem. Met jouw input kan Natuurmonumenten maatregelen nemen om er voor te zorgen dat de tevredenheid over dit natuurgebied toeneemt.

placeholder
Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo