natuurgebied

Nationaal Park Dwingelderveld

Vergaderen in het Dwingelderveld

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het groen? Dan is de vergaderruimte in het beheerkantoor van Natuurmonumenten in Ruinen net de plek die je zoekt! Midden in het Nationaal Park Dwingelderveld met uitzicht over het open veld en de heide.

Faciliteiten

Het beheerkantoor van NatuurmFotograaf: Geja van HalenBron: Natuurmonumentenonumenten Zuid Drenthe verhuisde een aantal jaren geleden naar een geheel verbouwd pand aan de Oude Benderseweg in Ruinen, midden in Nationaal Park Dwingelderveld. De vergaderruimte op de eerste etage is geschikt voor 16 personen en heeft een prachtig uitzicht over de heide en akkervelden. De zaal is uitgerust met een groot plasmascherm voor presentaties. Het gebruik van koffie en thee (op basis van zelfverzorging) is inbegrepen bij de huurprijs. Lunches worden tegen meerprijs verzorgd. De ruimte is alleen per trap bereikbaar. 

Met de boswachter op stap

Vergaderen bij Natuurmonumenten heeft voordelen! Na een intensieve vergadersessie kun je je hoofd leeg maken door met de boswachter het Nationaal Park Dwingelderveld te verkennen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten bij Geja van Halen ( 0522 47 62 00). Bij het vlakbij gelegen Bezoekerscentrum Dwingelderveld starten diverse korte en langere wandelroutes. 

Schaapherder Johan Coelingh met zijn kudde Drentse heideschapen op het Dwingelderveld.Fotograaf: Frans de VriesBron: Natuurmonumenten

Huurkosten vergaderzaal

Voor een halve dag betaal je € 125,- , een hele dag kost € 250,-. Per uur: € 35,-. Reserveren of wil je meer weten? Neem dan contact op met Geja van Halen, T 0522 47 62 00 of E: SecretariaatZuidDrenthe [at] natuurmonumenten [dot] nl

Adres

Beheerkantoor Zuid Drenthe
Oude Benderseweg 14
7963 PX  Ruinen
(0522  47 62 00)
word nu lid