Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Ontmoet de herder en zijn kudde in de Loonse en Drunense Duinen

Ontmoet de herder en zijn kudde in de Loonse en Drunense Duinen

Waar

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Vertrekpunt

Parkeerplaats De Rustende Jager

Oude Bossche Baan 115074 RC Biezenmortel

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00
Kinderen
  • Normaal€ 8,00
  • Ledenprijs€ 5,00
  • € 5,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Ontmoet de herder en zijn kudde in de Loonse en Drunense Duinen

Heb je wel eens een echte herder ontmoet? Struin door de duinen met onze ervaren boswachter en ontmoet de herder en zijn kudde. Meld je snel aan, want deze excursie is populair en de plaatsen beperkt.

De schapen, de commando’s van de herder en de honden die druk in de weer zijn om alles bij elkaar te houden: de schaapskudde verveelt nooit! Wist je dat de kudde onmisbaar is om de Loonse en Drunense Duinen zo mooi te houden? Onze boswachter vertelt je hier meer over, terwijl je ondertussen naar de schaapskudde wandelt. Daar tref je de herder die van alles over zijn werk en de schapen vertelt.

Deze wandeling is gericht op volwassenen. Onder begeleiding van hun ouders zijn (oudere) kinderen ook welkom en kunnen zich aanmelden. We vertrekken op zaterdag 21 september 2019 op 10:00 uur en zijn rond 13:00 uur weer terug.

Tips van de boswachter
- Trek stevige wandelschoenen aan
- Draag kleding die past bij het weer
- Controleer jezelf achteraf altijd op teken

logo