Ga direct naar inhoud
Nieuws

Kom naar het OERRR Gi-ga-groen feestje in de Loonse en Drunense Duinen!

12 september 2022 | Annette den Dulk

Tijdens de kinderboekenweek is het op zondag 9 oktober feest bij onze Stuif eens in kar in de Loonse en Drunense Duinen! De das - bewoner van de duinen - speelt de hoofdrol op dit spetterende OERRR Gi-ga-groen feestje. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn er afwisselende activiteiten die alle zintuigen prikkelen: ze gaan voelen, zien, horen én proeven. Natuurlijk leest de boswachter een leuk natuurverhaal voor! Hoe we de andere zintuigen prikkelen, dat verklappen we niet... Dat moeten de kinderen maar zelf komen ontdekken. In totaal zijn er 6 stempels te halen. Dus kom mee naar buiten, er is genoeg te doen!

gi-ga-groen

Thema Gi-ga-groen

OERRR, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten, is dit jaar partner van de kinderboekenweek. De boswachters gaan voorlezen. Dat doen we natuurlijk op de mooiste plekjes buiten, zoals bij de Stuif eens in kar aan de Waalwijksebaan, vlakbij de Kaatsheuvelse IJsbaan in de Loonse en Drunense Duinen. Alle stempels zijn te verzamelen in de omgeving van de Stuif eens in kar. Dit spetterende, leerzame buitenfeestje wil je niet missen. Dus gooi je tablet in de hoek, trek je laarzen aan en je vieze oude broek. Schrijf jezelf in, meld je 9 oktober bij de kar en het feest kan beginnen!

Kinderen voor Kinderen

Het themalied van de kinderboekenweek van Kinderen voor Kinderen is 9 september in première gegaan. Wil je alvast in Gi-ga-groene feeststemming komen? Bekijk dan dit nieuwe nummer!

Gi-ga-groen | Kinderen voor Kinderen

Annette den Dulk
Annette den Dulk