Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vrijwilligers gezocht

Zoals in elke vereniging en zeker één van de grootste vereniging van Nederland, zijn vrijwilligers onontbeerlijk.

Noord-Brabant

Zo zijn er drie enthousiaste Informatieteams actief, één Informatieteam in Kampina/Het Groene Woud en één Informatieteam in de Loonse & Drunense Duinen. Een derde Informatieteam vindt u in natuurgebied West-Brabant (o.a. de Oude Buisse Heide).

De Informatieteams geven voorlichting aan het publiek over de diverse gebieden over wat er te doen, te zien en te beleven is. Als je als Natuurmonumenten zulke prachtige gebieden hebt, wil je daar een zo breed mogelijk publiek van laten meegenieten en de toestroom van nieuwe leden stimuleren.

LC Noord-Brabant en Rijk van Nijmegen zoekt enthousiaste vrijwilligers voor deze Informatieteams om ze verder te versterken. Ben je betrokken bij de Noord-Brabantse natuur en lijkt het je leuk om hierover anderen te informeren? Heb je daarvoor 10 dagdelen per jaar beschikbaar om dit mooie werk te doen, dan hopen wij dat je bereid bent om je met ons team voor de natuur in te zetten. Stuur een e-mail naar: [email protected].

logo