Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

Oerrr Vette Vogeldag op Schiermonnikoog

Oerrr Vette Vogeldag op Schiermonnikoog

Waar

Nationaal Park Schiermonnikoog

Kosten
Kinderen
  • Normaal€ 7,00
  • Ledenprijs€ 4,00
  • € 4,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Oerrr Vette Vogeldag op Schiermonnikoog

Met de vogels de winter in

Vogels gebruiken het hele jaar veel energie. In de winter om zich op temperatuur te houden, in het voorjaar om te nestelen en om eieren te leggen en hun jongen groot te brengen. In de herfst bouwen ze reserves op voor de winter. Veel vogels zijn vertrokken naar het zuiden maar er zijn ook vogels die het hele jaar in Nederland blijven. Deze vogels moeten juist extra hun best doen om voedsel te vinden.

Vogelsnacks maken

Help de vogels reserves op te bouwen voor de winter en maak de lekkerste vogelsnacks. Bij het bezoekerscentrum Schiermonnikoog leren we je hoe je zelf cupcakes en pindaslingers maakt, hoe je een dennenappel in een snackbar omtovert en wat de vogels in hun club sandwich willen hebben.

Praktische tips

  • inloop van 10.00 en 11.30 uur
  • neem je Oerrr of Natuurmonumentenpasje mee en profiteer van korting op deze OERRR Vette Vogeldag
logo