Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Doe mee met NL DOET op Schiermonnikoog

03 februari 2015 | Renée Nitters

Ieder jaar belanden er vele duizenden tonnen afval in de Noordzee. Met de winterstormen spoelt veel van dit zeeafval op de stranden van Schiermonnikoog aan. Geen fraai gezicht. Doe jij dit jaar mee met de grote strandschoonmaak op Schiermonnikoog op 21 maart? Je zorgt voor een opgeruimd en schoon strand en het werken in de buitenlucht geeft jou nieuwe energie.

Doe mee met NL DOET op Schiermonnikoog

NL DOET

In het kader van NL DOET hoopt Natuurmonumenten dat er zaterdag 21 maart 2015 minstens 10 kilometer strand afvalvrij gemaakt wordt. In 2014 werd ruim 1900 Kg strandvuil door de vrijwilligers opgeraapt in drie uurtjes!

Met de tractor het stra

placeholder

Fotograaf: Cynthia BorrasBron: Natuurmonumentennd op

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via de website van NL DOET. Koffie en thee staan voor je klaar, neem zelf je lunch mee. De actie duurt tot ongeveer 15.30 uur. Als de wagens niet te vol zijn met afval kunnen vrijwilligers teruggebracht worden naar 'De Marlijn'. Terug lopen (uurtje) is ook een optie.

Aanmelden

Zin om mee te doen? Meld je dan via de website van NL DOET aan. We kunnen nog een paar helpende handen gebruiken!

Tijden veerboot

Rederij Wagenborg vaart vanaf Lauwersoog om 09.30 uur in drie kwartier naar Schiermonnikoog. Terug vertrekt de boot om 16.30 uur en om 19.30 uur.

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo