Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom naar het Festival Jong Talent op Schiermonnikoog

14 januari 2015 | Renée Nitters

Het Festival Jong Talent strijkt dit jaar van 14 tot en met 19 maart 2015 op Schiermonnikoog neer. Vele getalenteerde musici uit binnen- en buitenland spelen tijdens dit bijzondere festival. Meld je snel aan, leden van Natuurmonumenten ontvangen korting op de toegangskaartjes.

Kom naar het Festival Jong Talent op Schiermonnikoog

Bestel hier direct je tickets >>>

Volop keuze uit masterclasses

Het Kamer Muziekfestival maakt zich op voor de 4e editie van het Festival Jong Talent. Voor de 30 masterclasses, 12 concerten, natuurexcursies, lezingen en documentaires komen vijf vertrouwde topmasters en hun leerlingen naar Schiermonnikoog: Nobuko Imai (altviool), Jan Wijn (piano), Philippe Graffin (viool), Chen Halevi (klarinet) en Jeroen Reuling (cello).

12 concerten

Naast dertig openbare masterclasses worden er in deze week twaalf concerten verzorgd. Natuurexcursies, lezingen, sterrenwandelingen en documentaires complementeren het programma. Het Festival Jong Talent werkt samen met de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest, de Muziekkapel Koningin Elisabeth en diverse conservatoria in Nederland.

Leden van Natuurmonumenten krijgen korting

Ben je lid van Natuurmonumenten? Dan ontvang je 20% korting op de voorstellingskaartjes. Koop nu je tickets voor de masterclasses of concerten. Voer de code 'natuur' en je lidnummer in en je ontvangt de korting bij bestelling van je kaartjes. Deze code is vanaf maandag 19 januari in te voeren.

Naast muziek kun je ook genieten van het prachtige eiland Schiermonnikoog. Tijdens het Festival Jong Talent verzorgt Natuurmonumenten regelmatig excursies. Op het eiland zijn diverse overnachtingsmogelijkheden om er een leuk muziek/natuurweekend of midweek van de te maken.

placeholder
Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo