Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Doe je mee aan de Posbankloop?

26 september 2018 | Astrid Schoenmaker

Bedwing jij de steile klim over de Posbank? Op zondag 30 september ligt er weer een prachtig parcours voor je klaar, dwars door de bossen en heide van Nationaal Park Veluwezoom. Je kunt kiezen tussen 5,5 km of 15 kilometer. Naast de Posbankklim zit aan het einde de beruchte De Muur van Aalbers; een 500 lange meter klim op de Emmapiramide met apart sprintklassement.

Schrijf je snel in voordat de startbewijzen op zijn!

Posbankloop

Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Posbankloop zou de Posbankloop niet zijn zonder het adembenemende decor van Nationaal Park Veluwezoom. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Als deelnemer aan de Posbankloop kan je de natuur steunen door bij je inschrijving een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten. 

Voor informatie over inschrijven kijk op: www.posbankloop.nl/inschrijven

Doe mee en help de insecten

Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, twee derde van de insecten is verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Help je ook mee? Alle donaties van de Posbankloop gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

Doe mee en steun de natuur

Astrid Schoenmaker
logo