Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Feestelijke opening innermoodz bij Bezoekerscentrum Veluwezoom

21 september 2018 | Sanne Rameckers

Op 20 oktober mogen wij het frisse, jonge bedrijf innermoodz in de Edelhertzaal van Bezoekerscentrum Veluwezoom verwelkomen. Maak kennis met met dit nieuwe bedrijf en laat u inspireren.

innermoodz

innermoodz is officieel geopend en dat vieren zij heel graag samen met jou! Deze dag staat in het teken van verbinding: verbinding met elkaar, de natuur, jezelf, je lichaam en je kwaliteiten. De twee zussen van innermoodz stellen zich graag openhartig aan je voor en er is genoeg ruime voor vragen. Er zijn verschillende activiteiten waar je deel aan kunt nemen zodat je een beeld krijgt waar innermoodz voor staat, hoe zij werken en wat zij kunnen betekenen in jouw leven. Ook kinderen zijn van harte uitgenodigd. Zij zullen zich niet vervelen; er is van alles leuks te doen!

Voor meer informatie kijk op http://www.innermoodz.nl/

Direct aanmelden? klik hier

Sanne Rameckers
logo