Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Vrijwillige boswachters publiek gezocht!

26 november 2019 | Jose Lamain

Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban. Daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken. Natuurmonumenten is daarom op zoek naar vrijwillige boswachters publiek voor Nationaal Park Veluwezoom.

Vrijwillige gastheer

Als vrijwillige boswachter publiek verwelkom je de bezoekers. Je wisselt natuurervaringen uit, helpt ze op weg en verdiept het contact met leuke tips. Je denkt in een enthousiast team van vrijwilligers kleinschalige activiteiten uit om met bezoekers in contact te komen. 

'Ik krijg hier zo veel energie van', zegt vrijwillige boswachter publiek Jeroen, 'In deze digitale wereld werkt het verfrissend om echt in contact te zijn met mensen. Op een Natuurmonumentendag heb ik zo veel leuke gesprekken. Ik ontmoet heel veel verschillende soorten mensen, met allemaal met hetzelfde raakvlak, de natuur. Ook vind ik het leuk om zelf mee te kunnen denken over de inhoud van de werkzaamheden in een gezellig team van vrijwilligers. En je bent de hele dag lekker buiten aan het werk'.

Vind je het leuk om contact te maken met publiek en ben je graag ambassadeur voor Natuurmonumenten?

Kijk dan hier voor de volledige vacaturetekst

 

 

José Lamain
Jose Lamain
logo