Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsactiviteiten in Nationaal Park Veluwezoom

Wil je met vrienden, familie of collega's een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over.

Groepsactiviteiten in Nationaal Park Veluwezoom

Wil je dat het accent ligt op de wilde dieren op Veluwezoom? Of spreekt de geschiedenis van de landgoederen je meer aan? We kunnen de wandeling aanpassen aan jouw wensen. Neem contact op met Bezoekerscentrum Veluwezoom en stel je excursie op maat samen!

Om teleurstellingen te voorkomen, kun je het beste uiterlijk 2 weken van tevoren reserveren. Wil je meer info of direct reserveren, neem dan contact op met Bezoekerscentrum Veluwezoom via e-mail: [email protected] of T (026) 497 91 00.

De kosten

We kunnen de wandeling aanpassen aan je wensen. Een tocht duurt circa 2 uur. De kosten voor een groepsexcursie zijn:

  • 80 euro per groep t/m 15 personen - wandeling overdag
  • 160 euro per groep t/m 15 personen - wandeling 's avonds (er gaan dan twee begeleiders mee)

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Veluwezoom
  • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
  • (026) 497 91 00
  • [email protected]
  • Parkeerplaats HeuvensewegHeuvenseweg 5, 6991 JE Rheden (GD)Routebeschrijving

    Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Veluwezoom: Verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

logo