Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Enthousiaste balievrijwilligers voor Bezoekerscentrum Veluwezoom gezocht

Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die bij ons prachtige Bezoekerscentrum Veluwezoom de bezoekers op weg helpt. Draag je Natuurmonumenten een warm hart toe? Vind je het leuk het eerste aanspreekpunt en gastvrouw/-heer te zijn voor bezoekers en feestjes te vieren met een groepje kinderen? Houd je van aanpakken, drukte én gezelligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enthousiaste balievrijwilligers voor Bezoekerscentrum Veluwezoom gezocht

Wat houdt de functie in?

Bezoekerscentrum Veluwezoom is jaarlijks voor meer dan 200.000 mensen het startpunt voor een mooie dag in de omgeving van het bezoekerscentrum of in de uitgestrekte bossen van Nationaal Park Veluwezoom. In het bezoekerscentrum ontvang jij onze gasten. Samen met je collega’s beantwoord  je de vragen over het gebied en de activiteiten, vul je de winkel aan en verkoop je leuke producten, je helpt mensen op weg bij een route, speurtocht, verjaardagsfeestje of andere activiteit.

 

Wie zoeken wij?

•Je bent enthousiast, gastvrij en hebt een positieve instelling.

•Je bent een aanpakker en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken.

•Je ben enthousiast over het werk van Natuurmonumenten en je wilt graag mensen aan Natuurmonumenten binden.

•Je bent twee weekenddagen per maand beschikbaar. Onze voorkeur gaat uit naar hele dagen.

 

Wat bieden wij?

•Afwisselend en veelzijdig vrijwilligerswerk in een gezellig team, je werkt nooit alleen.

•Een werkplek in een prachtig natuurgebied.

•Reiskostenvergoeding.

•Vrijwilligerspas voor korting op producten en activiteiten van Natuurmonumenten.

 

Informatie en sollicitatie

Heeft deze vacature jou interesse gewekt stuur dan een bericht aan Annemieke Meiners, medewerker publiekscommunicatie [email protected] of bel op telefoonnummer 026-49 79 100 

logo