Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Ecowaterliner zoekt schippers

10 maart 2016 | Geeke Remmelts

In de zomermaanden toeristen vervoeren over het water in De Wieden?

Ecowaterliner zoekt schippers

Fluisterstil genieten

Natuurmonumenten wil dit jaar zeven dagen gaan varen op het traject Blokzijl - St. Jansklooster. Met de Ecowaterliner kunnen fietsers en wandelaars op een fluisterstille manier genieten van het prachtige natuurgebied en binnen 1 dag verschillende plaatsen in dit gebied bezoeken. Met voldoende schippers kunnen we ook op het traject Giethoorn –St. jansklooster gaan varen.

placeholder

Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, EuropaFotograaf: Andries de la Lande CremerBron: Natuurmonumenten

Info-ochtend 15 maart

Interesse? Kom op dinsdag 15 maart om 10.00 uur naar de informatiebijeenkomst bij Bezoekerscentrum De Wieden. Graag vooraf aanmelden via [email protected]

Wat zoeken wij?

  • Klein Vaarbewijs
  • Minimaal 1 dag in de week beschikbaar van begin mei tot en met eerste week van september (uiteraard zijn vakanties mogelijk in overleg)

Wat bieden wij?

  • Uitdagend werk bij een organisatie met een breed maatschappelijk draagvlak
  • Een vast contactpersoon en beschikking over benodigde voorzieningen bij het werk
  • Een onkostenvergoeding voor vervoer
  • Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten
Geeke Remmelts
Geeke Remmelts

Boswachter Communicatie en Beleven

logo