Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Hertenwandeling met exclusieve 4-gangenlunch

Hertenwandeling met exclusieve 4-gangenlunch

Waar

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 74,00
  • Ledenprijs€ 70,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Hertenwandeling met exclusieve 4-gangenlunch

In het najaar is het bronsttijd. De mannelijke herten gaan dan op zoek naar vrouwtjes. Daarbij maken ze nogal wat lawaai (burlen). Dat moet je een keer gehoord hebben!

In samenwerking met hotel Duin en Kruidberg organiseren wij een hertenwandeling door het omliggende landgoed Duin en Kruidberg.

Na afloop van de wandeling geniet je van een heerlijke 4-gangenlunch bij de Vrienden van Jacob. De prijs voor de excursie inclusief lunch bedraagt € 74,00 exclusief drankjes. Leden van Natuurmonumenten ontvangen een korting van €4,00 korting.

Programma

11:00 - 12:30 Wandeling door een deel van Nationaal Park Zuid-Kennemerland

12:30 - 14:30 Lunch bij de Vrienden van Jacob

Voor aanvullende informatie of het doorgeven van dieetwensen kun je contact opnemen met Hotel Duin en Kruidberg via telefoonnummer 023 - 512 18 00 of stuur een e-mail naar: [email protected]

logo